Qui som

Mercats Municipals de Catalunya (MMCat) és l’evolució de l’antiga FEGRAM per representar i defensar els interessos i el futur dels mercats municipals catalans. Defensem l’autenticitat i la riquesa dels nostres mercats com a part fonamental de la nostra identitat a cadascun dels nostres municipis.

Des de MMCat reivindiquem el paper dels mercats com a motor de desenvolupament econòmic i social dels nostres barris i municipis del país. Per això comptem amb tots els actors implicats pel bon funcionament dels mercats, sobretot els venedors i venedores agrupats en associacions. També els gremis hi són presents, les empreses gestores, col·laboradores, usuàries, així com les administracions públiques.

Mercats de Catalunya és l’entitat portaveu davant d’organismes governamentals, autoritats locals i altres institucions. També manté aliances amb altres entitats com la Confederación de Mercados Tradicionales de España, PIMEC Comerç o la Fundació Dieta Mediterrània, entre altres.

Des del primer dia les associacions adherides a MMCat reben l’assessorament i l’acompanyament en les seves relacions amb les administracions públiques i institucions. Des de MMCat posem a l’abast de les entitats associades les eines necessàries per estar informades de l’actualitat que afecta als mercats municipals amb presència a les xarxes socials, un portal web, i els recursos de comunicació interna adients.

Mercats Municipals de Catalunya

Patrocinadors