Qui som

Mercats Municipals de Catalunya (MMCat) és l’evolució de l’antiga FEGRAM per representar i defensar els interessos i el futur dels mercats municipals catalans. Defensem l’autenticitat i la riquesa dels nostres mercats com a part fonamental de la nostra identitat a cadascun dels nostres municipis.

Des de MMCat reivindiquem el paper dels mercats com a motor de desenvolupament econòmic i social dels nostres barris i municipis del país. Per això comptem amb tots els actors implicats pel bon funcionament dels mercats, sobretot els venedors i venedores agrupats en associacions. També els gremis hi són presents, les empreses gestores, col·laboradores, usuàries, així com les administracions públiques.

Mercats de Catalunya és l’entitat portaveu davant d’organismes governamentals, autoritats locals i altres institucions. També manté aliances amb altres entitats com la Confederación de Mercados Tradicionales de España, PIMEC Comerç o la Fundació Dieta Mediterrània, entre altres.

Des del primer dia les associacions adherides a MMCat reben l’assessorament i l’acompanyament en les seves relacions amb les administracions públiques i institucions. Des de MMCat posem a l’abast de les entitats associades les eines necessàries per estar informades de l’actualitat que afecta als mercats municipals amb presència a les xarxes socials, un portal web, i els recursos de comunicació interna adients.

La Junta Directiva i el Comité Executiu

El dia 8 de gener del 2024 l’Assemblea general de la FEGRAM – Mercats Municipals de Catalunya (MMCat) va escollir la seva Junta que representarà els seus associats en els propers 4 anys. S’ha treballat per que sigui una junta que representi la realitat territorial de l’entitat tot respectant la paritat.

Un dels reptes més importants és seguir liderant la transformació de l’entitat en la confederació que representa i defensa al conjunt de mercats municipals de Catalunya.

Comité Executiu de la Federació

mercats municipals de catalunya

Eduard Escofet
Mercat del Ninot – FEMM
Barcelona
President

Damià León
Mercat de Sant Adrià
Sant Adrià del Besòs
Vicepresident

Yolanda Archs
Mercat de Sant Ildefons
Cornellà del Llobregat
Secretaria

Artur Àngel
Mercat de Sarrià – FEMM 
Barcelona
Tresorer

Montserrat Esquius
Mercat de La Masuca
Igualada
Vocal

Cristina Martín
Mercat del Centre
L’Hospitalet de Llobregat
Vocal

Marta Lafuerza
Mercat Central
Tarragona
Vocal

Estatuts

Els estatuts de la nostra Federació es van inscriure el 8 d’abril de 2010 i inclouen la denominació, els fins, el domicili, els membres i els seus drets i obligacions.