Primera Trobada de Mercats – Empreses

Els membres de Fica’t, GIC i DIBA del Mercat de Sant Ildefons de Cornellà, com a representants de MMCat,  van tenir l’oportunitat d’assistir el passat 3 de juny a la Primera Trobada de Mercats-Empreses, organitzada per Metrae a Madrid. Aquesta trobada va servir com a plataforma per compartir experiències, coneixements i establir noves col·laboracions entre els diversos actors del sector dels mercats i les empreses.

Durant l’esdeveniment, els participants van poder gaudir de diverses ponències que van abordar temes rellevants per al futur dels mercats municipals, com ara la digitalització, la sostenibilitat i les estratègies per millorar l’experiència del client. Així mateix, es van presentar casos d’èxit i noves iniciatives que estan transformant la manera com funcionen els mercats.

La participació en aquesta trobada va permetre als representants de MMCat, establir connexions valuoses amb altres professionals del sector, enriquint així el seu coneixement i aportant noves idees per continuar millorant i adaptant-se als reptes actuals i futurs.

Un dels temes destacats va ser la mobilitat als mercats, enfocant-se en com facilitar l’accés als clients i als proveïdors. Es van discutir solucions per millorar el transport públic i les infraestructures de suport, com ara aparcaments per bicicletes i zones de càrrega i descàrrega eficients. També es va parlar de la importància d’integrar opcions de transport sostenible per reduir l’impacte ambiental i fomentar una major afluència de visitants. Aquestes iniciatives són clau per assegurar que els mercats siguin accessibles i atractius per a tothom, contribuint així al seu èxit continuat.

Estem molt satisfets d’haver pogut formar part d’aquest esdeveniment pioner i esperem continuar col·laborant amb Metrae i altres entitats per impulsar el creixement i la innovació dels mercats.